ce ne motiveaza

Povestea NOASTRA

Simbolul # contureaza cel mai bine ce am creat in tot acest timp, mai precis o locatie cu design relaxat, care te incanta din primul moment in care intri, dar care lasa loc socializarii.


“Hashtag Pub – a way for people to start a conversation!”

photo 2022.05.21 BOTEZ MATIAS by Platon Photography-172
photo 2022.05.21 BOTEZ MATIAS by Platon Photography-125
Calitate & echilibru
viziune

Pasiunea pentru ceea ce facem pune baza conceptului nostru: respectul acordat clientilor prin preparatele si serviciile ce le oferim. Hashtag Pub este locul in care se construiesc experiente placute alaturi de prieteni, familie, colegi intr-un mediu relaxat. Design-ul este unul primitor, cu puternice influente scandinave, dar si cu un numar de elemente industriale ce completeaza destinatia de pub. Si pentru ca la noi niciun anotimp nu este neglijat, pe timp friguros mereu va vom intampina cu semineul aprins, iar in lunile calde, gradina noastra va fi ascunzisul perfect pe care il cautati. Nu ii neglijam nici pe cei mici care se pot distra in voie in zonele special amenajate pentru ei.

prospetime si gust
mancare

Meniul nostru este conceput sa satisfaca tot felul de preferinte gastronomice si sa fie pregatit zilnic din produse de cea mai buna calitate. Astfel, avem dezvoltate sectiunile: Breakfast&Brunch, Starters, Main courses, Burgers, Pasta, Pizza Napoletanta in cuptor cu lemne, Salads, Desserts.
Oferim un meniu echilibrat, pe care il adaptam constant, incadrand ingredientele specifice fiecarui sezon.

Hastag Pub-Food Drinks199 (2)
IMG_1593 (Large)
Hastag-20
limonade si ginuri craft
bauturi

Pentru ca experienta la Hashtag sa fie una completa, acordam aceeasi atentie si bauturilor pe care, la fel, le adaptam in functie de sezon. Astfel, pe perioada verii ne concentram pe optiunile de limonade, ginuri, spritz-uri, ice tea-uri, iar in sezonul rece diversificam gama de bauturi calde (ceaiuri cu infuzii facute in casa, ciocolata calda cu diferite arome). Nu lipsesc optiunile clasice, insa dorinta noastra este de a oferi o varietate cat mai mare de bauturi facute in casa, prin procese naturale.

unde ne gasesti
viziteaza-ne

 Sos Mihai Bravu, nr 32, Sector 2, Bucuresti, Romania
M: office@hashtagpub.ro
T: +40 771 555 444

Close
Close